18 Temmuz 2010 Pazar

1 liraya internet Kampanyası TTNET ADSL

TTNET 1 liraya internet kampanyası yaptı diye televizyonda reklamlar duydum. Konu ile ilgili bilgi araştırıp sizinle paylaşıyoruz. İnternete her gün ihtiyaç duymayan ama internetsiz de yapamayanlara TTNET'ten Günlük ADSL İnternet paketi!

31 Ağustos 2010'a kadar ADSL TTNET'e gelen yeni müşteriler ayda 1 TL'ye interneti evlerinde hazır hale getiriyor. Üstelik taahhüt yok, bağlantı ücreti yok. Günlük İnternet paketiyle dilediğiniz an internete bağlanabilir, kullandığınız gün kadar ödeyebilirsiniz. Günlük kullanım sadece 2 TL. Günlük İnternet paketi ile internet her an elinizin altında!

Günlük İnternet  ADSL TTNET'in Bireysel (gerçek) abonelere sunduğu günlük kotalı ADSL paketidir. TTNET'e abone olacak Tüzel PSTN ve tüzel TTNET ADSL müşterilerine Günlük İnternet Paketi satışı yapılamaz. Günlük internet erişim bedeli ilk 500 MB için sabittir. 500 MB üzerinde kota aşım ücreti yansıtılır. 31.08.2010'a kadar ADSL TTNET'e gelen yeni müşterilere aylık sabit ücret 1 TL'den, günlük kullanım ücreti 2 TL'den sunulacak, bağlantı ücreti alınmayacaktır.

31 Ağustos'tan 2010'dan sonra aylık sabit ücret 3 TL, günlük kullanım ücreti 3 TL olacaktır. Günlük İnternet paketinden faydalanmak isteyen bireysel mevcut taahhütsüz aboneler için aylık sabit ücret 3 TL, günlük kullanım ücreti 3 TL'dir. Günlük İnternet paketine geçiş yapan mevcut taahhütsüz aboneler için, 24 TL bağlantı ücreti ayda 2 TL taksitle 12 ay boyunca ADSL TTNET faturasına yansıtılarak tahsil edilir.

Evet ADSL kampanyasına ilişkin bu şekildedir karar sizin. böylece en ucuz adsl fiyatını da öğrenmiş olduk :) Peki interneti taşımayı düşünüyor musunuz?

4 yorum:

basbin dedi ki...

böyle saçma internetmi olur,insanları nasıl kazıklarız diye beyin takımları harekete geçmiş,inşallah halkımız bu tezgaha düşmez.

Unknown dedi ki...

Asla düşünmüyorum ne taşıması var olan internetimi kapattırıyorum protesto olarak,herkes katılsın bu protestoya ttnet kendi kendine vergi yazsın dursun:)Ankarada dün tt nette 998 kişi sadece bir günde hem ev hem adsl aboneliğini iptal ettirdi..ttnet üzgünüm yetim hakkı yiyemeyeceksin artık asla hiç bir kampanyasına kanmayın hepsi 40 tuzakla dolu,arıyorsunuz müşteri hizmetini sizi 40 dk sonra bağlıyorlar bir dünya derdini anlat oldu sana fatura 30 lira ne ala memleket dimi

Adsız dedi ki...

her gün 800- 900 kişinin adsl ve ev telefonunu iptal ettiği bu günlerde bu kampanya çok anlamsız ve sahte kokular var ttne tek kelimeyle soyguncusunnnnnn:P

Unknown dedi ki...

Ya inanılır gibi değil günlük limit 500mb yamış uyanıklar geçerse üstüne binecekler. Hiç mi hiç avantajı faydası yok reklam tuzağına düşmeyelim.