22 Ekim 2008 Çarşamba

Trafik Kameraları Cepten 3 Ay Bedava

İşte sizlere yine süper bir kampanyanın haberini veriyıruz. Cep telefonunuzdan İstanbuldaki trafik kameralarını izleyebileceksiniz. Aboneliğinizi başlattığınız andan itibaren kampanyadan ilk 3 ay ücretsiz yararlanabileceksiniz.


Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nin hizmeti olan,trafik bilgileri ve trafik güzergahlarindan canli yayin sistemi,Turkcell abonelerinin cep telefonundan da artik kullanilabilecek. IBBCepTrafik programini cep telefonuna yüklemek isteyen Turkcell kullanicilari, TRAFIK yazip 1530′a göndermelidirler. Gelecek programi yükledikten sonra Istanbul Büyüksehir Belediyesi tarafindan saglanan trafik ve yol durumu bilgileri,trafik dedektörleri bilgileri,semt ve ilçelerden canli kamera görüntüleri ile trafik yogunlugu haritasindan trafik yogunlugunu ögrenebilirler. Turkcell IBB Cep Trafik paketi 2008 yili boyunca abone olundugu aydan itibaren ilk 3 ay ücretsiz diger aylar faturali hat kullanicilari için 5 ytl,faturasiz Hazir Kart kullanicilari için 40 kontördür.

Bu Turkcell servisini kullanabilmeniz için cep telefonunuzun wap push mesaj alma özelligi açik ve Java destekliyor olmasi gereklidir. Ayrica telefon hafizanizin veri alis-verisi için yeterli olmasi gereklidir. Turkcell Cep Trafik paketi program halinde cep telefonunuza inmektedir,dolayisiyle programi silmeniz Turkcell IBB Cep Trafik paketini iptal etmeniz için yeterli olacaktir.

0 yorum: