22 Ekim 2008 Çarşamba

Cardfinans Total Kampanyası ile 40 YTL Kazanın

Finansbank'ın kredi kartı olan Cardfinans yine yaptı yapacağını. Diğer kartlarda da benzer kampanyalar var ama bu en avantajlısı. Ben bu kampanyaya katıldım tavsiye ederim...

CardFinans'tan TOTAL'de ikinci 100 YTL' ye 40 YTL parapuan hediye!! Bu kampanya, 08 Eylül 2008 - 22 Ekim 2008 tarihleri arasında Finansbank POS terminali bulunan ve kampanyaya dahil olan Total akaryakıt istasyonlarında geçerlidir. Kampanya süresince Total akaryakıt istasyonlarından CardFinans ve Finansbank kredi kartları ile Finansbank POS terminali üzerinden iki farklı günde gerçekleştirilecek her biri en az 100 YTL'lik iki adet akaryakıt alımının ikincisine 40 YTL değerinde ParaPuan verilecektir.

Kampanyadan bir müşteri, kampanya süresince en fazla bir kez faydalanabilecektir. Kampanya döneminde kazanılan ParaPuan'lar, 05 Kasım 2008 tarihinde kampanya süresince harcama yapılan Finansbank kredi kartına yüklenecektir. Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan'ların 12 Kasım 2008 tarihine kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan ParaPuan'lar 13 Kasım 2008 tarihinde geri alınacaktır. Bankamatik kartı ya da ParaPuan kullanılarak yapılan alımlar, iade işlemleri ve tek seferde 100 YTL'nin altındaki akaryakıt alımları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Ticari kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Ek kartlarla yapılacak işlemlerden kazanılan ParaPuan'lar ana kart sahibine yansıyacaktır.

0 yorum: