24 Ekim 2008 Cuma

Teb Bonus'tan Migros'ta Bedava Alışveriş Çeki

Bir sözünüze Migros’tan Bedava Alışveriş Çeki!
TEB Bonus Card’ınızla yıl boyunca harcama sözü verin Migros’tan Bedava Alışveriş Çeki kazanın.
Talimatlarınızı TEB Telefon Şubesi ya da TEB İnternet Şubesi "Kredi Kartları / Harcama Sözü / Talimat Verme" menüsünden verebilirsiniz.
Aşağıda yer alan aylık harcama tutarları taahhüt edildikten sonra Migros Alışveriş Çekiniz adresinize gönderilir.

Harcama ve Alışveriş Çeki Tutarları Aylık Harcama Tutarı YTL Alışveriş Çeki Tutarı YTL
Harcama Turarı - Hedeiye Çek Tutarı
1.100 YTL'ye - 100 YTL Hediye
1.650 YTL'ye - 150 YTL Hediye
2.200 YTL'ye - 200 YTL Hediye

Alışveriş çekleri teslim alındıktan sonra 6 ay içinde tüm Migros mağazalarında kullanılabilir.
Aylık taahhüt tutarınız kart limitinizin %70’ini aşamaz.
Seçilen aylık alışveriş taahhüdünün yerine getirilmemesi, Harcama Sözü kampanyasına katılımınızdan itibaren kart borcunun düzenli ödenmemesi nedeniyle gecikmeye girmesi veya kartınızın kullanıma kapatılması, ve bankamız ile imzalanan kredi kartı üyelik sözleşmesi hükümlerine aykırı davranışlar nedeni ile kartın bankamızca iptal edilerek yenilenmemesi hallerinde Harcama Sözü sona erer. Harcama Sözü sona erdiğinde kartın kapatıldığı tarihten sonra düzenlenecek ilk hesap özetinde verilen hediye çeki tutarı kadar kartınıza borç geçilir.

Sanal Kart'tan ve ek karttan yapılan harcamalar Harcama sözü kampanyasına dahildir. Başvuru yapabilmek için kart borcunuzun dönemsel gecikmeye girmemiş olması gerekmektedir. Talimat başlama tarihi ve ekstre tarihi arasında 25 günden daha az gün varsa hesaplama yapılmaz, bir sonraki ekstre tarihinde talimat başlama tarihi ve son ekstre tarihi arasındaki dönem için hesaplama yapılır.

Taahhüt edilen harcama tutarı ilk talimat verildiğinde talimat verilen gün dahil ilk ekstre tarihine kadar tamamlanmalı (25 gün kontrolü ile), sonraki dönemlerde ise hesap kesim tarihinin 1 gün sonrası ile bir sonraki hesap kesim tarihi arasında tamamlanmalıdır.
Harcama sözü dahilinde harcamanız gereken aylık taahhüt tutarına taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarı dahil edilecektir. Taksit tutarları dahil edilmeyecektir.
Ek kartlar talimat veremez. Sadece asıl kartlar talimat verebilir.
Ötelenmiş işlemler işlemin yapıldığı tarih itibarıyla dikkate alınacaktır.
TEB, kampanyayı durdurma veya içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.
Bir kart ile aynı anda Harcama Sözü ve Sözünüze Bonus kampanyalarından yararlanılamaz

0 yorum: