9 Nisan 2012 Pazartesi

AĞDA ACISI NASIL AZALTILIR

Çok çektik ağda acısından biliyorum, peki ağda acısını azaltmak mümkün mü derseniz bazı tekniklerle bu mümkün diyebilirim. Denemekte fayda var. İşte size birkaç ipucu. Deneyin ve acılarınızdan kurtulun.
 
Ağda yapmak veya yaptırmak kişilerin vücutlarında acı hissettikleri bir bakımdır. Ağda acısı ağrı eşiğinin seviyesi ile alakalı olsa da bazı dönemlerde acı hissetmezken bazı dönemlerde acı hissetmek mümkün olabilir.
 
- Acı ve ağrıduymadan ağda yapmanın veya yaptırmanın bazı pratik yolları vardır. İşte ağda acısını azaltmanın bazı yolları ;
- Ağdanızı güzellik salonunda yaptıracaksanız işlemden en az yarım saat önce alacağınız bir ağrı kesici işlem sırasında acı çekmenizi engelleyecektir.
- Uygulanacak olan ağdanın vücudunuzda 15 saniyeden fazla kalması çekim işlemi sırasında canınızı yakacağından daha kısa süreli vücudunuzda tutmalısınız.
- Ağda uygulamasından önce uygulanacak bölgeye bebek pudrası sürebilirsiniz.
- Regli dönemlerinizde cildiniz hassaslaşacağından ve ağrı eşiğiniz düşeceğinden bu dönemlerde ağda yaptırmaktan kaçının.
- Ağda işleminden önce vücudunuza süreceğiniz mısır nişastası cildinizi nemlendirerek esneklik kazandıracağı için daha az acı hissetmenizi sağlar.
- Eczanelerde satılan ve sınırlı uyuşturma işlemi yapılmasını sağlayan bazı kremler cildinizi uyuşturacağından ağda yaparken acı hissetmeniz engellenir.
- Cildinize süreceğiniz nemlendiricileri iyice yedirerek cildiniz kuruduktan sonra ağda yaparsanız acı hissetmezsiniz.
- Ağda işlemini uygularken bez kullanmanız daha kolay çekme işlemi yapmanızı sağlayacağından daha az acı hissetmenize neden olur.
- Ağda yerine lazer epilasyon işlemi uygulatmanız hem kıllardan tamamen kurtulmanızı hem de ağda acısından kurtulmanızı sağlar.
 
Tüysüz günler dilerim :)

0 yorum: