29 Aralık 2008 Pazartesi

World Card 40 YTL Kampanyası


Worldcard’dan herkese bol Worldpuanlı yıllar kampanyası kapsamında World Üye İşyerleri’nde yapılan her 40 YTL’lik alışverişe 40 YTL’ye varan Worldpuan hediye edilmektedir.
Kampanya 15-31 Aralık 2008 tarihleri arasında World Üye İşyerleri’nde yapılacak 40 YTL ve üzerindeki alışverişlerde geçerlidir.
Kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak POS slibindeki şifrenin SMS ile Turkcell 4454′e gönderilmesi gerekmektedir(SMS gönderim bedeli 1 SMS / 2 Kontör). Kampanya kapsamında gönderilecek her şifre için sadece işlem yapılan Worldcard’a yüklenilmek üzere en fazla 40 YTL’ ye varan Worldpuan kazanılmaktadır. Worldpuan’lar başarılı SMS’in gönderimini takiben 2 iş günü içerisinde kartlara yüklenmektedir.
Business Club Worldcard ile yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri, internet alışverişleri, yalnız belge, mail order işlemleri ve Worldpuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Aynı gün aynı World Üye İşyeri’nden yapılan işlemlerden yalnızca bir tanesi için şifre basılacaktır.
Her müşteri kampanya süresince en fazla 10 kere ödüllendirilmektedir. Kazanılan Worldpuan’lar için son kullanım tarihi 18 Ocak 2009′dur. İade yapılan işlemlerden kazanılmış olan Worldpuan’lar geri alınmaktadır.
Kampanyadan sadece Yapı Kredi Worldcard sahipleri yararlanabilir.

0 yorum: