3 Kasım 2008 Pazartesi

Vodafone Cep Öğrenci Tarifesi

Bu tarife ilk çıkıtğında sadece öğrenciler yararlanabiliyordu. Artık bu kampanya herkese açık. Vodafone Cep Öğrenci tarifesiyle 100 kontör yükleyin, 10 kişiyle 5 dakikası 1 kontöre özgürce konuşun.Cep Öğrenci Tarifesi’yle, artık mesajlaşmak da çok kolay, her 100 kontör yüklemeye, her yöne 100 kontörlük, her 250 kontör yüklemeye her yöne 250 kontörlük SMS hediye.
Cep Ögrenci genel abonelik paketidir.Üstelik şimdi herkese açık.

Cep Öğrenci tarifesindeki aboneler Tüm Vodafone numaralarını dakikası 2 kontöre arayabilecekler. Diğer operatörleri ve sabit telefonları dakikası 4 kontöre arayabilecekler. Ayda ücretsiz SMS kontörler hakkını doldurduktan sonra, şebeke içi SMS'lerini adedi 1 kontöre, diğer yurtiçi SMS'lerini ise 2 kontöre gönderebilecekler. Ayda bir, bir defada en az 100 kontör yüklediklerinde, seçtikleri 10 adet faturalı veya kontörlü hat numarası ile onay mesajının ulaşmasını takiben 5 dk.sı 1 kontöre , yüklemediklerinde ise 1 dk.sı 2 kontöre görüşebilecekler.
Ve işte en büyük yenilik: Her 100 kontör yüklemeye her yöne 100 SMS kontörü, her 250 kontör yüklemeye her yöne 250 SMS kontörü hediye... Bu avantajlı tarifeden iletişim ihtiyacı olan herkes yararlanabilir.
Cep Öğrenci'nin Sağlayacağı Diğer Avantajlar: - Aşağıda belirtilen Vodafone Bilgi Servisi servislerinden, Cep Öğrenci'ye üyelik tarihinden itibaren ilk 6 ay boyunca ücretsiz yararlanma imkanı; Sözlük Günlük Fal Döviz Bilgileri - Cep Öğrenci aboneleri yukarıda belirtilen avantajların dışında, 7038'i ücretsiz arayarak ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri aracılığıyla, işlem başına 2 kontör karşılığında kontör transferi de yapabileceklerdir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

0 yorum: